~Livet Igenom Min Iphone~

Alla inlägg under april 2014

Av Maria - 18 april 2014 10:21

Imorse när Niklas va påväg hem frön jobbet stannade han till och köpte rosa tulpaner ä till mig. När han kom hem sa han att de fanns en överraskning nånstans i lägenheten. Påbörjade en skattjakt och hittade ett påskägg^^ snacka om bra morgon :D

Fina hjärtat mitt<3

Av Maria - 16 april 2014 20:41

Igår vart de mestadels pluggande och vilande. Bakade kolakakor och såg på pretty little liars.
Idag sov jag till närmare 12.30 Vaknade imorse när
Niklas kom hem från jobbet så vi åt frukost tillsammans sen däckade bägge 2:) mycket skönt att få sova
En massa!

Efter 2 dagar hemma så ska jag jobba helgdag imorrn, ledig fredag och halvdagar i helgen.
Har psykiatri prov på tisdag så jag måste träna allt jag kan:)

Av Maria - 15 april 2014 11:50

Ledig idag. Sov hyffsat inatt. Brukar kunna vakna och vara vaken i 3-4 timmar men inatt var de bara cirka 30 min. Jag hoppas det fortsätter så. Ofta brukar jag vakna på natten och fundera över allt med jobb (har 3) och hur jag ska hinna med.

Inte konstigt man dundrar in i väggarna.

Det intressanta är att när man har kul och trivs med jobb osv så tror man inte att nåt sånt som att "gå in i väggen" ska hända. Man har ju kul. Man hör inte vad kroppen försöker säga. Gissa om jag lyssnar på den nu!

Visst, det rycker i ansiktet och kommer nog göra ett tag till. Man ändrar inte sin livsstil eller sitt sätt att tänka på en vecka eller två.

Nu har jag börjat läsa om just stress, ångest och den biten i min psykiatri kurs. Riktigt spännande när man kan relatera till sig själv.

Jag hade hellre önskat att de som hände i lördags aldrig hänt men jag får försöka använda de i utbildningen.

Det är inget ont som inte har något gott med sig!


Nu ska jag långsamt gå ifrån

Till nåt sånt här:


Wish me luck! =)

Av Maria - 14 april 2014 23:53

Har precis kommit hem, har varit hos grannen och kvällsfikat lite.
Det är alltid skönt att ventilera lite.
Jobbade några timmar i morse sen gick jag till vårdcentralen för mer undersökning för att utesluta neurologiska sjukdommar. Passerade med grönt ljus igenom den besiktningen. Jag har arbetat lite väldigt mycket för hårt men det är inte bara de utan de finns annat som krånglar som jag oroar mig för också.
Ryckningarna i ansiktet försvinner av sig självt men de är inget som går över igenom att vila några dagar utan de behövs mer förändring men de tar vi en annan gång.

Gick hem och små läste lite i psykiatrin och åt en liten sallad jag slängde ihop innan kroppen sa att det var dags att sova. Vågar inte göra annat än vad kroppen säger. Sov några timmar med hjärtat som är iväg på andra provnatten på ett jobb som Jag ordnar åt han.

Nu är jag ensam hemma tills imorgon bitti och tittar på rena rama rolf.
Har tagit en muskelavslappnande tablett för ansiktet så det inte ska rycka så mycket när jag ska sova.

Måste tipsa om en festligt låt^^

Av Maria - 13 april 2014 20:47

När jag älskar mitt jobb (utgår ifrån mig själv nu här) så vill jag jobba så mycket som möjligt. Sen blir de ju pengar ochså såklart.
Nu har de gått lite överstyr. Jag har jobbat väldigt mycket på sista tiden men jag har haft så vansinnigt roligt så jag har inte hört när kroppen sagt till mig att sakta ner men nu har den gjort det.
Slänger in en bild på det jag skrev på Facebook. Man ser ju vilka som är ens vänner när sånt här händer. Inte för att jag lägger ut det för att fiska sympati, absolut inte utan bara för att folk ska få veta varför jag inte varit så tillgänglig på sista tiden och inte syns så mycket.
Men såhär ligger det till och jag blir alldeles varm i hjärtat av dom fina ord jag fått från några personer idag:) stort tack <3

Av Maria - 12 april 2014 18:53

Vilken dag! Vi for iväg runt 8 i morse och var hemma runt halv 6 nu ikväll. Eftersom det är helg trafik tog resan till tickstabanan 2 timmar på morgonen sen tack och lov 1,5 timme hem. Dagen har bestått av massa bilar, lite krockar, Cola, hamburgare, korv med bröd, choklad och massa sol. Vi har fått lite färg i ansiktena:)
Trots att solen lyste och det var 12 grader så skulle blåsten ställa till det. Frös som en gris! Kände mig som snögubben i frost trots linne, t-shirt, tjocktröjja, tjocka tumvantar och Niklas vinterjacka. Klenfis!
Det dammar på rätt fint vis banan och vi satt riktigt nära. När jag gick på toa hade jag stora svarta damm ringar där mina solglasögon suttit. Tur att jag inte tog av mig dom förrns jag kom in på toaletten!! Haha


det har varit en fin dag och imorgon är det tillbaka till verkligheten. jobbet kallar! Och pluggandet.

heja heja!!

Av Maria - 12 april 2014 06:27

Det har varit fullt upp med jobbet så jag har fokuserat på att vila när jag varit hemma.
Idag är jag ledig och vi ska på folkrace. Tickstabanan ska få sig ett besök.
Igår köpte jag choklad och cola som vi ska ha sen ska vi köpa hamburgare på plats. En nygrillad god ska med dressing, sallad och ketchup. Åh herregud vad gott!!!!

Solen skiner in så hela fönster ser ut som ett guld bad.
Försökte ta en bild men det ser inte lika fint ut som det gör irl:/

Slänger in en kanon mega bra låt som jag lyssnar på när jag åker till jobbet:)

Av Maria - 9 april 2014 19:20

Ändrade om lite i utseendet här på bloggen. Vi har ju aprl och vår så de ska synas här med tänkte jag. Ni som läser från iphonen eller nån annan smart telefon, tryck på "klicka här för webbversionen" så ser de lite roligare ut.


annars då? jovars de rullar på. Jobbade i morse och på eftermiddagen skickade jag in en psykoligi uppgift. Håll i hatten säger jag bara!

Torsdag och fredag bjuder på 10 timmars pass, lördag vankas det ledigt för lite folkrace med Niklas sen söndag och måndag är det jobb, sen ledigt. eller ledigt och ledigt, jag ska göra skol grejjer=)


ska dricka lite te nu^^


Ni vet väl om att ni kan gilla inläggen? under inlägget finns en gilla knapp. Har sett att fler börjat använda den. Det är alltid kul att se lite aktivitet=)

Presentation


Tjej på 26 år som bor i Stockholm, Förlovad och sambo med världens finaste människa, pluggar till Undersköterska, klar våren 2015, jobbar extra och lever livet=)

Omröstning

Tycker du om vintern?=)
 Ja
 Nej
 Vem gör det?

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards