~Livet Igenom Min Iphone~

Alla inlägg under februari 2014

Av Maria - 12 februari 2014 16:04

Lillördag enligt många, relax enligt mig. Jobbade på malmen idag, lika kul som alltid att gå dit och alltid lika tråkigt att gå hem fast jag vet att jag ska gå tillbaka inom väldigt kort. På lördag:)

Hjärtat står och lagar mat, carbonara står på menyn och jag ligger med benen rakt ut i soffan och spelar ipad spel, bloggar och kollar på modern family^^
Alltså modern family, vill ni skratta så titta på den serien. Helt sjukt fantastiskt underbar! Kolla!!

Annars då? Jo set rullar på. Är kär och galen. Lika mycket nu som när jag såg han på centralen här i sthlm. Nä nu skojade jag, jag är ääääääännu mer kär nu hihi varje morgon innan jag kliver upp så snussar jag han lite försiktigt i nacken och längtar hem fast jag inte ens har gått till jobbet. Fina människa!

//kärochgalen88

Av Maria - 11 februari 2014 16:31

Igår var en aktiv dag. Vi åkte till nacka forum och spanade lite, åt lunch på subway och handlade lite "hem grejjer" på åhlens. Sen hem och jag gjorde mig iordning för att träna. Jympa vad på Friskis. Världens roligaste pass!
Sen på kvällen bakade vi hallongrottor. De blev ingen bild på dom för dom såg inte kloka ut alls hehe men smakade desto bättre! Ett lyckat bak smakmässigt!


Idag har jag haft en ledig dag till, de behövdes efter 6 dagars veckan förra veckan. Vi har tvättat och sovit. Helt fantastiskt skönt! Imorgon kör vi jobb igen! Är så taggad:)
De är alltid så kul att då gå till malmen och alla söta människor där:)

Kollade på Adam och Eva imorse. Nostalgi
Så mysig serie:)

Av Maria - 10 februari 2014 07:59

Det är måndag och efter en 6 dagars arbetsvecka så är jag ledig! Helt magiskt.
Få vakna och inte vänta på att klockan ska ringa utan vakna, ligga kvar och njuta.
Dagen ska spenderas i Nacka forum med hjärtat, ett stop på subway blir det ochså. Mumsi mumsi!

Jag är ju så enormt romantiskt. När Niklas kom hem från karlstad hade jag gjort 3 rätters middag.
Först pannkakor som jag skrutit ut som hjärtan. Skit söta med jordgubbssylt till, sen lasagne som är hans älsklingsrätt och sen super goda chokladbollar och pepsi max^^
De va lite svårt att skära så ja fick göra dom lite tjockare så de inte skulle gå sönder :)
Jag gillar att dutta på med sånt där och överraska. De är då kul att se personen glad hihi

Av Maria - 6 februari 2014 17:15

Jag har upplevt tränings magi. Friskis och Svettis Bas Jympa och utan att ja visste de så va de schlagerlåtar lite här och där i passet. Tror ni ja höll på att svimma?! Jag var Carola, Lena PH, Anton ewald och några till. Scenen var min och det var bara glitter och konfetti som saknades!


Iaf, De va typ en timmes dans-styrka-snygga moves övningar. Flexibilitet och muskler.
Jag har enorma problem mes höfterna och ryggraden.

Om jag ligger på ryggen och drar upp ena benet mot magen så smäller det och känns som kotorna flyttar sig i ländryggen. De känns skit obehagligt men efter denhär passet så ska jag nog få fason på detta:)
Samma om ja sitter på tex golvet och ibte kan hänga ner benen får jag skit ont i höfterna. Blä men nu ska de nog ta sig:)

"För jag vill leva la dolce vita"

Av Maria - 3 februari 2014 19:17

Om inte kanske världens bästa flickvän. Imorgon kommer mitt hjärta hem från karlstad efter att ha spenderat 1,5 vecka där. Gud då jag har saknat ihjäl mig och längtat så jag nästan spricker.
Jag har varit ledig idag, varit på spinning, sovit halva dagen och lagat middag tills imorgon.
Har gjort förrätt, varmrätt och efterrätt. Kan dock inte skriva vad det är ifall Niklas läser men jag kan skriva imorgon^^

Jobbar från 07-15 och han kommer 16.30 cirka så därför gjorde jag klart allting idag. De ska lixom bli en överraskning hihi
Nu ska jag titta på gossip girl:)

Av Maria - 3 februari 2014 08:57

När jag stog och gjorde iordning frukost gröten gick jag in en snabbis på Facebook som jag försöker undvika mer och mer men iaf,
Vad är grejen med att skriva "Jaha då ska man göra det då!" Varför skriver man inte direkt vad man ska göra eller måste man ha massa som ska undra vad det är? Är det för man vill se hur många som är intresserade av ens liv eller vaddå? "Imorgon smäller det" vilket då?
Det kommer ju endå komma fram så då kan man väl lika gärna skriva de på engång. De kanske är människor som har enorma bekräftelsebehov och måste se massa tummar upp och undringar om vad men de har jag aldrig förstått riktigt..

Eller typ som att de ska sväras i varje uppdatering har jag ochså märkt. "Ska kolla på filmjävel ikväll" "ut en tur med biljäveln"
"Fan de är bara skit på tvfanskapet" "faaaaaan vad det snöar" ja vi ser det.

De ser ju inte så kul ut tycker jag iaf.

Bara lite funderingar som slog mig här

Av Maria - 3 februari 2014 07:58

De känns helt magiskt att vara ledig idag efter mördar veckan förra veckan. Nu är mina planer att äta frukost och titta på gossip girl fram till 11. Då ska jag snöra på mig träningsskorna och åka på spinning, första spinningpasset sen i maj tror jag. Men jag har ju tränat efter de dock inte så mycket men nu kör vi!

Presentation


Tjej på 26 år som bor i Stockholm, Förlovad och sambo med världens finaste människa, pluggar till Undersköterska, klar våren 2015, jobbar extra och lever livet=)

Omröstning

Tycker du om vintern?=)
 Ja
 Nej
 Vem gör det?

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards