~Livet Igenom Min Iphone~

Alla inlägg under maj 2014

Av Maria - 10 maj 2014 20:18

Idag skulle du fyllt 36. Nu har jag varit utan dig i 3877 dagar. Du var min lekkamrat, förebild, han som hittade på alla bus och lekte krig med soldat gubbar i mammas blommor, skulle ha mig att titta på skräckfilm och massa hyss. Natten går bra men dagen är svår, den va vår. Känslan av att inte kunna köpa en present, skicka ett kort eller ringa och säga grattis gör lika ont varje år.. Jag vet att du har de bra, tittar till och att du är med mig. Kära broder, Vad kan man göra bör ett hjärta blöder? Du togs bort från mig alldeles för tidigt.
De finns en plats vi kan träffas sen och prata om den sista sommaren men tills dess ska jag skriva om allt som sker.
En sån saknad som finns går inte att förklara och jag älskar dig nåt så vansinnigt mycket så jag spricker.
Grattis på födelsedagen stora lilla storebror i himlen <3

Av Maria - 9 maj 2014 07:33

Är på. Sov dock relativt bra inatt. Vaknade dock vid 12 och mådde skit illa, va yr i huvet och svettigare än en brottare. Kräktes ut allt ka hade och trodde ja skulle dö sen va de bra.
De va väl nåt kroppen inte ville ha i systemet.
Håller på att få benhinneinflammation i höger ben. Kul jul. De är Bara 16 timmar kvar att jobba denhär
Veckan så de känns bra:)
Sen är de prov på tisdag så plugga blir de massor av nu och sen psykologi prov veckan efter. Hejja mig!!

Av Maria - 7 maj 2014 20:38

Kl 9 igår morse låg vi i sängen och ja kände att de måste hända nånting. Ja vill göra nåt spontant. Kollade kryssningar och hittade hytter för 10 spänn. Klart man åker, klockan 18 gick Birka Paradise från Slussen. Såhär såg de ut

Av Maria - 6 maj 2014 12:27

De har varit fullt upp nu ett tag så jag har inte haft tid att skriva.
Stora uppgifter i skolan som ska in och jobb i helgen som var. Nu är uppgifterna inskickade och jag kan andas ut. Godkända och klara.
Har prov i etik och människans livsvilkor på tisdag om en vecka men de känns bra. Jag är i fas.

I morse när jag vaknade kände ja at ja vill göra nåt spontant. Gick in och kollade kryssningar. Hittade en hytt på Birka paradise för 10 kr.
TIO KRONOR! De tog vi. De fanns ett erbjudande med hytt och frukost för 95 spänn. Östersjön here we come!
Båten går 18 ikväll. Hejja spontanitet!

Vi har börjar kolla Disney filmer i H årets första sommarskor har inhandlats och annat små plock

Av Maria - 3 maj 2014 20:10

Alltså de här med tatueringar, Houston we have a huge problem!!

Jag vill ha en duva på underarmen. Problemet är att jag höll på att typ tuppa av förra sommaren. Niklas och jag stegade in på en studio på söder för att kolla lite priser. Efter 5 min fick jag panik av ljudet och gick ut. Jag har inte gått in till nån sen dess.

Alla kör ju med "de gör inte så ont egenligen, ha hörlurar med musik, spela nåt spel, ta med en vän osv osv."

De funkar inte riktigt på mig. Jag måste ta mig i kragen här. Hur många i världen har inte en tatuering? De är långt ifrån unikt och vad jag vet så har ingen dött av att göra än även om många trott de mitt i tillverkningen. De finns så många fjolligare än mig som klarat de så jag borde grejja de. Övertalar mig själv varje dag.  Första steget blir nu att försöka gå in i en studio och inte gå ut efter 5 min pga ljudet. De låter ju som man ska bli dödad av 700000000 elaka getingar. Panik, JA! Gud -.-


De ligger inte i tiden just nu att skaffa en för jag är inte helt 100 på motiv. Tro hopp och kärlek skulle jag ochså vilja ha så man vet aldrig. Kanske får jag svårt att välja och avstår eller så får jag panik och avstår haha

Av Maria - 1 maj 2014 20:55

Grymmaste sidan på fb:)

Av Maria - 1 maj 2014 18:52

Shit vilken dag de har varit! Vaknade kl 6 i morse och va vaken till Niklas kom hem från jobbet. Vi fikade och började kolla på en film. Jag däckade igen senare och sov till 13 snåret. Klev upp och tänkte göra klart första uppgiften i etiken som ska vara inne på söndag men då jag jobbar från imorgon till söndag eftermiddag så vill jag få in den idag.

Glad i hatten med en god tekopp brevid mig slår jag mig ner vid datorn och trycker på start. De är en min bärbar. Rosa. Hejja.

Det säger "klick" och den dör. Med ögon större än 2 tefat börjar jag febrilt trycka på knappen men ingenting händer.

Uppgiften jag håller på med är rätt lång och jag hade gjort klart allt utom en grejj. 2,5 A4 med så sjukt mycket info på.

Paniken stiger sen börjar den brumma och jag kommer till nån skit konstig sida och jag vill inte väcka niklas som ska iväg och jobba inatt igen. Fattar ingenting av infon på sidan men lyckas hitta en starta om ikon där. startar om och allt dör igen.

Ser mitt liv passera i revy


Jag har lagt ner 14 timmar den här veckan på den är uppgiften så den får inte försvinna!!!!

Efter en evighet ungefär så startar den och allt ser ut som vanligt, tänker maila filen till mig själv. Nää du Maria de ska du inte alls göra. Då funkar inte mailen. Va jag så elak när jag va liten? Lyckas öppna dokumentet och poff, datorn startar om sig själv.

Den står och brummar igen och börjar starta. De tar 20 minuter. Tror ni jag va svettig? Yes i was!

Kommer in till skrivbordet och öppnar dokumentet och vågar inte trycka på nånting så jag tar mobilen och fotar allting och ni som fotat en data skärm vet att de blir inte snyggt. Nåväl jag har allt som behövs. Kastar datorn åt HHHH!

Tar niklas dator och försöker tyda den lilla lilla texten på bilderna i mobilen men de är svårt så jag får göra om nästan allt.

När de äntligen är klart så lämnar jag in uppgiften och andas ut. Jag la mig på en  E nivå. Läraren vi har är sjukt snabb på att kolla våra grejjer så nu en timme efter jag lämnat in den kollar jag betyg. Ett C. alltså.. C. Trodde ja skulle avlida! Jag trodde aldrig jag skulle få de. Max E. Lycklig i själen ska jag nu äta en nybakad kola kaka som jag svängde ihop förrut.



Presentation


Tjej på 26 år som bor i Stockholm, Förlovad och sambo med världens finaste människa, pluggar till Undersköterska, klar våren 2015, jobbar extra och lever livet=)

Omröstning

Tycker du om vintern?=)
 Ja
 Nej
 Vem gör det?

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards