~Livet Igenom Min Iphone~

Alla inlägg under maj 2014

Av Maria - 26 maj 2014 08:10

Ny vecka, ja kan knappt förstå att de är juni på söndag. Herregud nyss stog jag och skålade på nyårsafton och de är redan juni snart. Går de i den här takten så vaknar man väl med löständerna klapprandes i ett glas brevid sängen och nya fräscha sommar hjul på rullatorn. Stoppa tiden nån?!
Idag ska jag jobba extra på matkassen och inventera i 4 timmar. Skönt med några extra kronor i juni. Sen kommer skatten ochså :D wiiie!

Kl 17 ska jag fixa naglarna. Har varit utan min älskade akryl i 2 veckor då jag inte haft tid att gå och Fylla på så jag fick ta bort dom.
Snygga naglar tycker jag är kvinnligt och fint. Jag tycket inte om mina händer utan naglar. Ursh.
Sen hur andra vill ha sina händer bryr jag mig inte om men mina vill jag ha fina ^^

Ha en trevlig måndag :)

Av Maria - 25 maj 2014 18:36

Im back! Skolan är klar för i vår, veckans arbetsdagar är klara för den här veckan så nu finns de tid för att skriva :) ser att de är hög aktivitet på bloggen trots få inlägg ^^

Jag går sakta men säkert framåt med skolan. Uska here i come!
De känns så skönt att utbilda sig till någonting där de alltid kommer finnas jobb. På gott och ont. Man vill ju inte att folk ska vara sjuka..
Sen blir man deppig när folk slänger bort sina liv framför datorerna och gör ingenting. Hello no framtid.

3 juli börjar jobba på W, börjar heltid efter jag kommer hem från norrland. Kommer jobba fram tills 3 veckan i augusti sen är de skola för hela slanten!
Åker hem den 10:e juni och kommer hem den 14:e. Ska bli gött.

Ja slänger ut lite bilder :)

visst finns de gånger jag tror att jag ser dig men jag vet precis vart du är

.

Av Maria - 24 maj 2014 20:10

Av Maria - 20 maj 2014 11:38

Snart kommer de mer uppdateringar:)

Av Maria - 17 maj 2014 22:00

Idag har vi firat att jag påbörjar mitt 26 levnads år. De blev grillat, tårta och vin. Min granne hade bakat super god hallon tårta. Man dog lite, så god var den! Hon hade dukat ute och tänt ljus. Till och med ballonger hade hon blåst men dom glömde jag ta kort på. De va jätte fina färger, lite neon typ.

Åkte till Farsta en sväng och mötte upp en vän lite snabbt, köpte ochså en present till mig själv.
Victoria secret body mist. Woaaa kommer lukta mumma i sommar:)

Av Maria - 14 maj 2014 22:45

Ligger i sägen och messar med en vän som tyvärr inte bor kvar i Sthlm men som jag är fantastiskt glad över som hittat kärleken i Lysekil. Jag va där för nåt år sen och herrejesus vad fint de är! Kontakten bröts ett tag men ja tänkte att "näe viktiga personer får inte försvinna ur ens liv" hon hade tagit bort sin fb, så jag lyckades få tag i hennes nummer via hennes mamma och släbåde iväg ett sms. Gud så glad jag blev när hon svarade :D
Ni vet en sån tjej man kan shoppa med, dricka chai lattes, skvallra, bygga pepparkaka hus, baka bullar, skratta, festa och njuta av livet med. En sån tjej är hon. En sån fin vän! Ni skulle sett våra shopping turer. Fötterna värkte och man såg ut som en orangutang i armarna för kassarna när vi begav oss hem för att dricka te och inspektera våra inköp^^  De är den grymmaste tjejen att ha med sig på en shopping tur!
Nu är de svårt att ses pga avståndet men i höst ska vi försöka ha en tjej weekend i Gbg. Omg spola fram tiden!
Tösabit, du är saknad här uppe!

Av Maria - 14 maj 2014 16:30

De är full fart här med skola och jobb. Dock i ett mycket mer lätthanterligt tempo då ansiktet rycket ganska mycket nu:/
Hade slutprov i Etik och människans Livsåskådning. Klarade de galant! Nästa vecka är de slutprov i psykologi.

För att hämta energi så åkte jag och grannen till nyckelviken. Nicklas jobbade natt sov hela dagen.
Nyckelviken säger kanske inte så mycket men Villa Björkudden kanske får några klockor att ringa. Där huserade familjen Bovallius under serien Skilda Världar. Min absolut bästa tv serie, ja samlar alla boxar nu^^
De va häftigt att stå framför huset. Man väntade sig nästan att Tom, Harald eller självaste Rebecka skulle komma ut haha blev lite Starstrucked i platsen hihi

Presentation


Tjej på 26 år som bor i Stockholm, Förlovad och sambo med världens finaste människa, pluggar till Undersköterska, klar våren 2015, jobbar extra och lever livet=)

Omröstning

Tycker du om vintern?=)
 Ja
 Nej
 Vem gör det?

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards